about moi

MoiFredrik Augustin heter jag och har varit kreativ designer hela mitt liv. Nåja, i alla fall sedan 13-års åldern då vi bildade ett rockband på min gata. Då började konceptuerandet. Att spåna på bra gruppnamn, göra logotyper och omslag till banden från replokalen.
När vi några år senare fick ha fotolabb, fritt valt arbete i skolan, ja då tog vi förstås en massa rockande bilder och klippte och klistrade ihop affischer. Vi spelade på ungdomsgårdar och komponerade egna låtar. Ytterligare några år senare bildades bandet Måns Mossa som senare blev det första rockband som gjorde en LP i Skellefteå (1979).

MM Live 2007

Denna inslagna väg har jag följt under resten av mitt liv och har haft flera jobb med layout och design som arbetsuppgifter. Mina meriter finns dokumenterade. Fotolabb har jag haft i 25 år och har sålt bilder till TV och tidningar (pop). När det gäller webbdesign är jag mest självlärd, behärskar HTML, CSS och har gjort ett tiotal hemsidor. Vidare har jag arbetat på Teatern som ljudtekniker, scentekniker och ljuddesigner. Jag har komponerat teatermusik; vilket varit fantastiskt intressant och lärorikt. Jag har även haft utställningar med måleriska verk och foto.

Det jag älskar mest av allt är nog ändå musiken- att improvisera tillsammans med goda vänner är en resa i mitt abstrakta favoritlandskap. Musiker och åhörare på samma gång då ingen vet vilka klanger som väntar i nästa ögonblick är så fantastiskt befriande.
Se här >>
//Fredrik

3 reaktion på “about moi