Freddes poplista Nr 3

Här kan du lyssna på ett radioprogram jag producerar just nu.
RASK- Freddes Poplista

Joodå

Efter cirka 6 år som utstämplad och arbetslös. Längst ner på trappan med försörjningsstöd, har jag kommit till ett tillstånd av...frånkopplad. M myntade begreppet 'utanförskap'. Jag har egentligen alltid varit utanför. Det gör att jag ser på världen med ett 'von oben' perspektiv och tror att jag är för god för...alla möjliga saker. Jag känner att jag är ämnad för de stora perspektiven. Min hjärna fungerar så (adhd har diagnos) och jag skäms inte det minsta när jag spelar Bach på min gitarr klockan 07:30 på morgonen. Frågan är bara: Varför? Vad är det som driver mig? Tjaa, det är nog programkoden i mig, DNA. Typ... At Kos

What I need


Skriver

Japp. För n:te gången har jag tagit mig an mina texter och låtarna som är mina små telningar. Jag blir inte kvitt dem så länge de befinner sig på demostadiet. Under tjugo år sådär har jag använt samma låtar och uppdaterat texterna med vad som just då varit aktuellt i mitt inre. Jag brukar säga till andra: -Kill your darlings....men jag kan liksom inte tillämpa detta på mig själv, haha.Soundcheck Nu jobbar jag med 23 låtar och försöker få dem mer opersonliga så att de inte är så kopplade till specifika minnen. Det känns bra men jag saknar ett band och en lokal att vara i. Min etta känns oerhört liten och som ett j-a fängelse just nu- jag sitter med hörselskydd och freestyle-lurar för att slippa leva grannarnas liv... Meeen jag har flow i kreativiteten.

I södern

Känner en pånyttfödelse efter en månad i Sthlm (varav 12 dygn på Åland). Har återknytit viktiga kontakter och stärkt min identitetskänsla i positivt ljus. Tack för att ni finns kvar, mina kära vänner.