Anki Ångman inleder med att ta upp ett äpple ur handväskan och sätta sig på en bänk. Hon njuter av tillvaron och äter sakta. Hon har solglasögonen Polis från "sedlighetsroten" Selins, de vita linnebyxorna från Indiska och skorna Blend från TEAM Sportia.
    Linnet är virkat och skapat av Aina Meijer, finns att köpa på EUNIQ´EM. Anki letar en papperskorg men hittar ingen varvid hon gömmer äpplet under bänken.
 

Fredrik på väg till innebandyträning, spelsugen!

Trixar med klubban och stretchar lårens baksida på bänken.

Hanna kommer med en kasse blommor från Ulrikas trädgård. Hon stannar till och luktar på dom. Tar en blomma och sätter den i sitt hår.
Solglasögonen har hon valt med omsorg! Det röda linnet är det enda i sitt slag! Hon tappar en blomma på vägen…

Maja går sakta och njuter av tillvaron. . Hon har solglasögen som hårspänne ! Tröjan är handstickad . Maja tar upp en glass och börjar äta försiktigt……hon letar en papperskorg hittar ingen varvid hon tar papperet och kastar det försiktigt under bänken.
Petra kommer och går med spänstiga steg de cerisa byxorna passar henne perfekt. Solglasögonen från Selins har en rosa ton. Linnet är skapat av Aina Meijer, Hon stannar tvärt och ser skräpet under bänken. Med huvudskakningar tar hon upp äpplet och papperet.

Agneta kommer med en bunt EMU-papper under armen.

Den svarta linnekjolen är en gammal favorit från Indiska.

Stina skall snart stå brud! Hennes rosa linnekjol är den perfekta sommarkjolen! Hon går drömmande mot bänken och hittar Hannas borttappade blomma. …………

Hon luktar och ser lycklig ut!!

Sara är mycket hårmedveten. Stryker lätt sitt hår och naturligtvis är det frissorna på Joy som ordnat hela baletten!

Hon vänder sig mot vinden och njuter. Hennes vita hängselbyxor är ännu en otroligt fint sommarplagg. Det vinröda linnet är rundstickat.

När Anki avnjutit äpplet ger hon sig raskt i kast med informationsinhämtning: Snart är det EMU-omröstning...

Den orangefärgade tröjan passar fint till hennes hår från Yoj! Anki stannar kvar på bänken.

Fredrik kommer och haltar lätt. Skadad i en innebandymatch. Med glasögonen på sned. Innebandyklubban får fungera som stödben. Han har en orange glädjetröja(!?)
Han sätter sig bredvid Anki och börjar smygläsa EMU-bladet. Anki pratar med F och hjälper honom sedan hem.
Hanna Bakke! Vår midsommarflicka! notera stickningen runt halsen Hon sätter sig på bänken och luktar på sina blommor.

Petra sjunger lätt och går spänstigt. Stannar upp och ser skräpet under bänken. Ställer sig med armarna i sidorna och petar med foten på skräpet. Trampar till och håller för ögonen.Vi ser det inte men hon har linser från Selins!

De rosa byxorna är sommarens favoriter.Går vidare utan att plocka upp skräpet.!!!

Hanna du kan väl stanna- förgätmigej!
Maja sommarens glassälskande kvinna! Hon hejar på Hanna och dom följs sedan ut!

Sara kommer glädjestrålande gående! Hon har allt som vi behöver inför sommaren! Nämligen kläder från INDISKA, solglasögon från Selins, skor från TEAM Sportia och Aina Meijers sommartröjor. Hon stannar till vid bänken och ler ljuvt!
Och vinkar in alla andra modeller.

Alla kommer ut och gör vågen!
Modevisning slut !
Tack för att Ni tittade och välkomna in och gör sommarens inköp!

Föreläsningar- Fiskdamm- Fika- Vernissage- Drop in behandlingar- Utställningar- Konst- Konsthantverk- MODEVISNING Bigbrothertröjor, Kläder från Indiska, Selins solglasögon, TEAMSPORTIA Skor- Folkmusik- Fotovägg- Isdimma "Det gröna Apoteket"- Företagsrock- Rosenmetoden-Tong tian Kinesisk medicin- Galgutställning- Klassisk Aromaterapi m.m.
Under midsommar veckan var det happening på EUNIQ'EM. I förra årets "Förfestival" -anda blev det festival i lite mindre skala på Köpmangatan 10. "Succé", säger deltagarna och besökarna. Höjdpunkten kom på själva midsommarafton med "Eljest Modevisning" på lastkajen inne på gården. "Otroligt häftig miljö", sade en formgivare på plats.

Sånt här vill Vi se mer av! Bilder från veckan finns här bredvid.

- E L J E S T  M O D E V I S N I N G -

Syfte: Erbjuda Skellefteborna en annorlunda och levande modevisning. Visningen bygger på rollspel och modellerna skall utföra vissa givna roller. Temat är "en vandring på stan". Vi vill visa rörelseglädje och underhållning! Ainas underbara glädjetröjor i kombination med kläder från Indiska, skor från Team Sportia och solglasögon från Selins. Ett fräscht nytt sommarmode får sin första visning på midsommarafton!

Förutsättningar: Samtliga modeller är "nybörjare" i detta sammanhang. Inspirationen kommer från Sara Mårdskogs levande och annorlunda modevisningar. Vi har valt detta tillfälle för att skapa trygghet blad modellerna samt bygga en stab inför framtiden och den planerade "Kick offen" i Skellefteå den 18- 22/8-03. Då i betydligt större skala. Vi har planerat in detta i vår sommarutställning med Pia Holmström, (se artikel i NV den 18/6-03.)

Modeller:

Anki 41 år small "Äppleätande stadsflanör"

Fredrik Augustin 43år large "nöjd innebandyspelare"

Hanna Bakke 15 år medium "blomälskande ljuvlig varelse"

Maja 21 large "glassätande stadsflanör"

Petra Lindqvist 14 år small "miljövän"

Agnetha Thylin 52 medium "EMU-agitator"

Stina Westermark 23 år medium "blivande brud"

Sara 23 år medium? "hårfetischist"

KONFRENCIER: Peter Lindqvist

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 
   
 
medioterna2003