L  Ä  S  B  A  R  T

Vill du läsa det jag skrivit bl.a under kursen "Litterär gestaltning", så finns texterna här. De är en slags korta noveller.... hämtade ur min livserfarenhet. Jag tycker att det är skitkul att skriva och tar tacksamt emot feedback av alla de slag. Kom hit

Som om det inte fanns [Dikter]
Om OM inte fanns [Dikter]
Dom som trodde dom fanns [Dikter]
Januari postum [Dikter]
Änglavakt
"Ur dimman hörde jag min mors röst ropa:- Nu är jag less att tjata, upp och hoppa nu! Det var en helt vanlig sommardag för ett lärarbarn- nja, inte helt vanlig eftersom jag fyllt sju år, börjat skolan och firade mitt första somma..."
Kaninernas ö
"Solen hade varit uppe ett bra tag, och det vill inte säga lite eftersom vi bodde i midnattssolens land. Vi hade bestämt oss dagen innan att segla ut till Gåsören och undersöka..."
Fågeln vid sjön
"Det var på sommaren.
Jag hade hyrt en liten stuga vid Hellasgården mitt i det grönområde som kallas Nackareservatet. Separationen med min dåvarande familj var i full gång och eftersom jag inte lyckats få tag..."
Fiskarna
"Jag kände mig otroligt rastlös.
Jag lyfte på telefonen och började beta igenom kortnummer-listan. Var det inte bio, video eller parmysarkväll så fanns det alltid något som gjorde att..."
Rapport från 24Timmars -97
"Så småningom kunde vi lägga ut från bryggan i Kurjoviken. Vi skulle vara med i kappseglingen 24timmars. Beställd som jag var med ett barn vid min barm, var det förstås en massa grejer som dök upp. Tjugo minuter innan start..."
Associationer kring livet och Gud
" En sökare som trevar sig fram. När man är programmerad att lära genom sina egna misstag är det lätt att ramla och slå sig. Se bara på det lilla barnet som ska lära sig gå. Det börjar med att, liggande på mage, lyfta på huvudet och se upp från golvet, för att när ..."