DET HÄR ÄR LÄNKAR TILL MINA LIKASINNADE VÄNNER........
popstones
Här finns en av mina sajter på mp3.com. Enbart egna kompositioner plus Special Guests.

 

Christian Olander är en målande konstnär tillika klasskamrat. Jag tycker hans spökbilder är underbara.GhostArt är värt ett besök.

 

Peter Lindgrens hemsida är fylld av bilder och poesi, inte bara sin egen men även dikter av den fantastiske lyrikern Kenneth Brännström.

 

Ett multi-kulturellt projekt som resulterade i en CD med internationell prägel. Från Svensk folkmusik via pop till Afrikanska rytmer. Vi ser fram emot nya produktioner från denna kreativa samling människor.
Klicka och se mer...

world & rhythm
 

 

 

 

Jag har, tillsammans med Urkraft och SinnenasGym, producerat en timmes svävande avslappningsmusik med en doft av västerbottnisk natur. Det är en dubbel-CD och finns att beställa hos Urkraft i Skellefteå eller via deras hemsida."Kan varmt rekommenderas för stressade själar och kroppar".

Jörgen Gustavsson är ett multigeni och på denna sida finns romaner, musik, bilder m.m för nedladdning. Dessutom fina länkar.


Erik Johansson är en av Måns Mossas urmedlemmar. Numera i byggbranschen som representant för "HLMS-Harrys pojkar" Här finns också musik och bra länkar.

Denna oerhört innehållsrika sajt innehas av Arne Jonasson, välkänd Skelleftemusiker.
Där kan du läsa om
flera internationellt kända psykelelia/pop band.
Musik och länkar.Chamel3(1).jpg (15602 bytes)


Den här sidan tillhör Janne Wännström. Burträskare. Musiker, f.d. Hockeyproffs, grävmaskinist, konstnär, telemarkare, far, radioreklammakare, filmmusikkompositör,
klippare m.m. Här finns det massor av musik.

 

Fler länkar kommer. (ständigt under konstruktion)