SVENUTTERS!
"Bästa bandet vinner alltid" i :

euniqem.com
Huvudarrangör


SFR i Skellefteå

23 mars
Vi har satt datum för nästa arrangemang till
15 oktober 2004
. Vi återgår då till Underbar och "TIDERNAS FIRMAFEST". Ni kan anmäla Ert företag redan nu
. Anmälningsblankett->>
23 februari
WOW! Som "Special Guest" har vi fått klart att
"Robinson-Erold" kommer till Schtaan och framträder på FöretagsRocken. Kul eller... Läs mer->>
9 februari
Nu står replokalen färdig för bokning. Den ligger i Musikföreningens konsertlokal på Mullberget. Kolla lediga tider i repschemat på denna sajt.
Lyssna på "Deadline"- intervju i RASK
2 6 / 3  2 0 0 4
Anmälan ->>

NU LADDAR VI FÖR TIDERNAS FIRMAFEST!!
Konferencier är Bertil Markstedt och värdinna Melinda From- det känns kanoon. En glad och trevlig fest väntar och Vi längtar redan.

Bertil
Melinda

logo
Musik som personalvård för att minska stress och öka arbetsglädje och kreativitet. Ett evenemang som ger dina medarbetare energikickar och "aha-upplevelser". Ett evenemang som får deltagarna att dela upp sina liv i före och efter.
I samband med skid SM i Skellefteå blir det jättefest på Etage. FöretagsRocken som gjort succé vid två arrangemang under 2003 är tidens melodi när det gäller firmafest, kick-off, teambyggande, nätverk, goodwill eller ett tillfälle att marknadsföra Ert företag på ett nytt och fräscht sätt. Det är numera ganska vanligt med kickoff/ firmafest, där aktiviteter och miljöer skiljer sig från den dagliga verksamhetens, allt för att bryta mönster och lära känna nya kvaliteter hos medarbetarna. Eftersom FöretagsRock är en gemensam firmafest för sex företag knyts automatiskt många nya kontakter.
Musik är ju något som ALLA har en relation till på ett eller annat sätt. Någon sjunger i kör, någon spelar ett instrument på småtimmarna framför brasan, eller har spelat i sin ungdom. En annan slukar musik på skiva, på radio eller i andra medier och har genom detta stor kunskap om musikgrupper, stilar och så vidare. Genom att tömma garderoberna på denna outnyttjade kunskap inom musikens område och vara med i FöretagsRock, hoppar Ni på en resa som kan leda hur långt som helst.
Skeppare på resan är Fredrik Augustin (känd rockmusiker i Skellefteå) och EUNIQ'EM AB. De positiva spinoff- effekterna, för de som deltar, i form av marknadsföring, goodwill, teambuilding, personalutveckling och nätverk växer hela tiden.
FöretagsRock i Skellefteå är ett evenemang där EUNIQ'EM som arrangör serverar allt från coaching, handledning, replokaler med instrument, noter och texter, ja allt vad Ni kan tänkas behöva. Det enda Ni behöver göra är att säga:
-Vi ska vara med och skicka in anmälan.

F i r m a f e s t -
En firmafest där deltagarna, med professionell handledning, själva står för underhållningen är inte så vanligt men väldigt roligt. Att vara aktivt deltagande skapar ett större engagemang hos både tävlande och hejande.

K i c k o f f -
Genom att delta i FöretagsRock 2003 får Era musikaliska drömmar möjligheter att utvecklas till en framtida hobbyverksamhet eller mer. Med hjälp av professionell handledning, omfattande feedback från juryn och en anpassad uppföljning innebär FöretagsRock 2003 en unik läroprocess och ett värdefullt kontaktnät.
" Jag sjunger - alltså är jag!" Och varför i hela friden blir jag så glad? Hur låter jag och varför?
Vad händer i kroppen?
Massageterapeut Anki Ångman håller föredrag om kroppens signaler, Rosenmetoden, Brain Gym m.m och Anna From-Lindqvist leder CAVE CANEM- personalutveckling á la EUNIQ'EM, detta utan extra kostnad.

T e a m b y g g a n d e -
Våra sinnen söker ständigt efter nya upplevelser att njuta av. Upplevelser som tilltalar synen, smaken, hörseln eller känseln. Kort sagt: Nya intrycksmål. Vår hjärna älskar att lösa problem. Musik är en upplevelse som går rakt in i hjärtat och lämnar ingen oberörd. I musiken kan vi ge oss hän utan att försvara oss på ett intellektuellt sätt, därför ska FöretagsRock lyfta fram och hylla amatörismen samtidigt som kreativa problemlösningssätt utvecklas. Jag vill och jag kan- om jag ges möjlighet att…

N ä t v e r k -
Att tävla mellan företag är inte ovanligt i ett konkurrenssamhälle. FöretagsRock är en tävling där bl.a amatörism premieras. Vem kan tappa ansiktet snyggast? Detta skapar en ny typ av relation mellan företagen som deltar- ett nätverk som bygger på helt nya grunder. Mod är en viktig ingrediens och mod skapar respekt. FöretagsRock ska framför allt vara en rolig händelse man minns; gemensamma glada minnen är en bra grund för sammarbete.

G o o d w i l l -
En mycket positiv ingrediens i marknadsföring som uppnås genom ärlighet och engagemang.

M a r k n a d s f ö r i n g -
Alla tävlande företag kommer att synas med sitt namn i trycksaker, webbsidor och brev. FöretagsRock kan bli hur stort som helst och Ni som deltar i tävlingen intar förstås en särskild position; Ni får stjärn- och hjältestatus.

Deadline live på Torget, Kick-off Skellefteå Erbjuder. Deadline live, Kickoff på Torget

Missa inte tillfället!

Med varma Rockhälsningar,

För EUNIQ’EM AB:
Fredrik Augustin

REGLER
Deltagande företag plockar ihop några glada musikanter bland medarbetarna- det är tillåtet att värva två personer utanför företaget till bandet och övriga kan vara med och heja på sitt band på festen. EUNIQ'EM står för kompletta replokaler och handledning vid behov. Kom ihåg att Vi vill lyfta fram amatörismen i detta arrangemang och mod värderas högt. I projektet ingår även "CAVE CANEM", ett verktyg som hjälper Er att snabbt komma till maximal prestationsförmåga med en minimal insats.
Kursledare är Anna From-Lindqvist och EUNIQ'EM AB.

Bandet:
3-8 medlemmar, valfri instrumentering.
Tävlingen:
Bandet ska framföra minst 2 st låtar som Ni själva bestämmer men det ska vara 1 E-Schlagerfestivallåt och 1 Beatleslåt. Utöver dessa får Ni spela en valfri låt. Snabba beslut lönar sig och de som först bestämt låtval får tjing på sina låtar, detta för att inte flera band ska spela samma låtar.
Förarbete:
EUNIQ'EM AB erbjuder praktisk hjälp när det gäller handledning, instudering av låtar, övningslokaler, förstärkeri, trummor etc…i den mån Ni vill ha hjälp.
Om någon har eget instrument tar den förstås det.
Tidplan:
Sex veckor innan Festen börjar repetionstiden för banden. Denna gång vecka 7. Vi schemalägger tider som passar alla. Försök bestämma er för en fast reptid. Replokal kommer att finnas på Mullberget i Musikens hus.

Detta kommer garanterat att bli en oförglömlig firmafest med massor av överraskande spinoff- effekter. Dessa har Vi fått se exempel på som resultat efter Premiären den 21 mars genom att flera av deltagarna nu har fortsatt att spela och skaffat sig egna replokaler. Detta är enormt glädjande och Vi ser framtiden an med stor förväntan.

Hjärtligt välkomna att företagsROCKA!

 
 

Skicka in anmälan till EUNIQ’EM AB...
                       ...SNARAST för att säkra Er plats i TIDERNAS FIRMAFEST!

EUNIQ'EM AB     Köpmangatan 10     931 31  SKELLEFTEÅ    
0910-520 08,  070-546 85 08  foretagsrock@euniqem.com